Moli, plati, kılıçkuyruk, tetralar, vatozlar ve çöpçüler. Bu gibi balıklarla rahatlıkla yaşar.
Contents
- 1 Lepistes başka balıklarla yaşar mı?
- 2 Lepistes ve tetra bir arada yaşar mı?
- 3 Lepistes ve japon balığı birlikte yaşar mı?
- 4 Lepistes mi moli balığı mı?
- 5 Lepistes ve çöpçü yaşar mı?
- 6 Lepistes kaç günde bir doğum yapar?
- 7 Genetik tetra fanusta yaşar mı?
- 8 Hangi tür balıklar birlikte yaşar?
- 9 Lepistes hangi suda yaşar?
- 10 Lepistes Japon balığı yemi yer mi?
- 11 Japon balığı lepistes yavrusunu yer mi?
- 12 Japon balığı en fazla kaç yıl yaşar?
- 13 Lepistes ve moli çiftleşir mi?
- 14 Moli saldırgan mı?
- 15 Kaç çeşit lepistes vardır?
Lepistes başka balıklarla yaşar mı?
Lepistes hangi türler balıkla uyum içerisinde yaşar? Lepistes ile birlikte yaşayabilecek en uygun balıklar, kendi türünden olan canlı doğuranlardır.Bunun yanında vatoz, çöpçü, gibi türlerde akvaryum için hem faydalıdır, hemde diğer canlı doğurganlar ile uyum içinde yaşarlar.
Lepistes ve tetra bir arada yaşar mı?
Yaşar. Yaşayabilir. Yaşar ama ne derece orası tartışılır.Lepistes orta sert ve alkali suları severken neon yumuşak ve alkali suları sever.Habitatları birbirinden çok farklıdır.Beraber beslenmemeleri gerekir.
Lepistes ve japon balığı birlikte yaşar mı?
Kesinlikle yaşamaz lepistesler japon balığının kuyruğunu yiğiyorlar ve japon balığının ölümüne neden oluyorlar.
Lepistes mi moli balığı mı?
Moliler lepistesten dayanıklıdır fakat siyah moliler daha hassastır. İkisinede düzgün bakılırsa uygun ortamı yarattıktan sonra bakarsan ikiside düzgün bir şekilde yaşar. Lepistesler calı doğuranların en hassasıdır ama ben platilerin diğerlerine göre(canlı d.)
Lepistes ve çöpçü yaşar mı?
Çöpçü Balığı ile Uyumlu Balıklar
Çöpçü balıkları canlı doğuran ve karma akvaryumlar için çok uygun balıklardır. Lepistes, Neon Tetra ve ufak tetra türleri, moli balığı, melek balığı, japon balığı ve discus gibi bir çok barışçıl türle birlikte bakılabilir.
Lepistes kaç günde bir doğum yapar?
Balığın dayanıklılığına, genetik kalitesine, su sıcaklığına, iyi beslenmesine bağlı olarak 20-40 gün gibi bir gebelik döneminden sonra gelişkin yavrular yumurtlar.
Genetik tetra fanusta yaşar mı?
Transgenetik tetralar japon balıkları ile birlikte yaşayabilir. Akvaryumda yeterli miktarda havalandırma yapılıyorsa yaşamaları konusunda herhangi bir sorun olmayacaktır.
Hangi tür balıklar birlikte yaşar?
Özellikle akvaryum meraklılarını ilgilendiren soğuk ve sıcak tatlı sular için tercih edebileceğiniz 16 akvaryum balığı sizlerle!
Lepistes hangi suda yaşar?
Lepistes balığı nerede yaşar? Lepistes balığının doğal yaşam alanı Güney Amerika kıtasının kuzeydoğusudur. Farklı çevre ve ekolojik koşullarına kolayca adapte olabilirler. Bu sebeple günümüzde Kuzey Amerika, Afrika, Asya ve Avrupa kıtalarında da uygun koşullarda yaşayabilmektedirler.
Lepistes Japon balığı yemi yer mi?
Lepistes hem etçil hem de otçuldur. Dolayısı ile piyasada satılan aşağı yukarı her yemi yerler. Eğer yeminizin son kullanma tarihi gelmemişse, dediğim gibi elinizde ufatıp verin, büyük ihtimalle yerler.
Japon balığı lepistes yavrusunu yer mi?
Her iki canlıda ayrı ortamda yaşar biran önce birinden vazgeçin japon değil yavruları lepistesin kendisini bile yer ayrıca lepisteste japonun kuyruklarına zarar verebilir bu yüzden balıkları ayırın.
Japon balığı en fazla kaç yıl yaşar?
İster inanın ister inanmayın, Japon balıkları uygun bir şekilde bakıldıkları taktirde 10 ila 25 yıl kadar yaşayabilirler.
Lepistes ve moli çiftleşir mi?
Arkadaşlar Moli ile Lepistesler çiftleşebiliyor.
Moli saldırgan mı?
Baskın Olmayan birey,yüzgecini açmaz ya da yarı yarıya açar. Baskın birey ise yüzgecini tamamen açar ve diğer bireylere saldırganlık gösterebilir. Kuyruk kısmasına yakalanmış balık,kuyruğunu ve yüzgeçlerini belirgin bir biçimde kısar,aşırı korkak yada aşırı saldırgan tavır takınır.
Kaç çeşit lepistes vardır?
Kaç Çeşit Lepistes Vardır? Lepistes balığının 50’ye yakın türünün olduğunu bilmelisiniz. Bu balığın çok sayıda renk seçeneği sunması ilgi çekmesinin en önemli nedenleri arasında yer almaktadır. Kolay bir bakımı ve basit üremesi olan lepistes, ülkemizde yaygın bir şekilde bulunmaktadır.